Buna! Si eu intru intr-a 8-a,si eu am mediile aproximativ egale cu ale tale,si pe mine ma cuprind fiorii cand ma gandesc la ce ma asteapta. Exprimarea ta nu e deloc proasta,stai linistit! Cu meditatii si mai ales daca esti atent in clasa,inveti zilnic, iti faci temele si astea, sigur ai sa te descurci la fel de bine ca pana acum.Totul este sa ai incredere in tine si sa te straduiesti! Bafta in noul an scolar, draga preliceean!
Eu am trecut anul acesta intr-a 9-a si la romana nu prea m-am descurcat... la mate a fost mai bine.Dar nu ai de ce sa-ti faci griji sunt foarte usoare trebuie doar sa fii atent la cerinte. In plus cei care nu prea invata nu isi bat prea mult capul cu examenul dar tot vor trece o mare parte dintre ei.Deci tu trebuie doar sa fii relaxat.
Daca esti ingrijorat pentru romana, la compunerea aia, nu ar trebui sa fii
Eu acum intru la liceu, am intrat la mate-info cu 9, 77, la romana si eu eram la fel de ingrijorata cu compuneri din alea, dar am luat 9, 70 (pentru ca am gresit un pic la gramatica )
Crede-ma compunerea mea a fost foarte aiurea dar tot am luat maxim de puncte.
Oricum nu stiu de ce te ingrijorezi in halul asta, dupa mediile tale pari destept, n-ai de ce sa iti faci griji!
Bafta
Adi1987 întreabă: