Îmi pare rău dar porcul nu se îngrașă în ajun! Cu o zi înainte de examen poți, cel mult, citi încă o dată anumite subiecte care încă ți se par neclare ori despre care ai impresia că ți-ar putea pica. E prea târziu pentru a învăța ceva în mod eficient. Ziua de dinaintea unui examen era o zi de pauză pentru mine, de relaxare în încercarea de a potoli emoțiile.
Am început să repet si sa învăț de câteva zile dar uit tot! Cred ca din cauza emoțiilor!?
Dacă ai învățat, îți vei aduce aminte atunci când va fi nevoie. Nu te mai gândi la asta, te vei agita din ce în ce mai tare și vei avea o stare emoțională proastă. Relaxează-te, fă ceva ce-ți place, nu lăsa panica să-ți întunece mintea.
Inveti cum ai invatat si pana acum. Presupun ca nu te apuci abia de astazi si in rest, te relaxezi, asculti muzica, vezi un film, ce-ti place tie sa faci.
Eu nici nu mi-am învățat, sincer și am și eu mâine. Subiectele par a fi ușoare și le-am înțeles, rezolvând niște modele de evaluare! Nu-i așa greu!
Am rezolvat si eu niste modele... dar cu engleza nu prea le am si imi fac griji?
Si eu am rezolvat niște modele... dar la Engleza îmi fac griji pentru ca nu stiu nimic?
1. Stai liniștit
2. Nu mai caută răspunsuri la așa ceva pe aici
3. Învață și stai liniștit!
GigelFranar întreabă:
MihaiChirac întreabă:
LorenaTheway întreabă: