Mia dat ceva de genul
1. -9x(-6)-3)+9-10-7+5=...Sa aflu nu mi-a dat ceva de genul asta mi la dat
2.35% din 80
3. x-4 supra 6 egal cu 5 supra 3 sa aflu cat este x+1
4.triunghiul ABC
m(A)=40 grade
m(C)ext=130 grade
Sa aflu m(B) si m(C)
5. Daca 6kg de mere costa 18 lei atunci 15 kg de mere vor costa...lei
6.axb=7 (a si b sunt numere intregi negative)
Sa aflu a si b
7.Numere a; b; c direct proportionale cu numerele 4; 5; 6
Sa aflu a; b; c stiind ca a+b=90
Si inca 2 probleme pe care trebuie rezolvate full.
Simplu poate la ex 1 iti da ecuati nu-s asa grele la ex 2 poate iti da din geometrie cu triunghiul isoscel sau daca ati facut
Poi o sa-ti dea cu rapoarte, termeni necunoscuti din proportionalitate, Probleme, exerciti cam de genul asta "(4-6)*(-2)+(-3-2): (+5); [(-27): (+3)supra3+25: (-5supra2)]" o sa iti dea probleme cu triunghiul isoscel, si sa determini masurile unghiurilor exterioare ale triunghiului ABC. Cam atat cred ,
adica mie asa mi-a dat.
Azi am dat si eu teza
FUNDA?
Eu am dat astazi. Am avut la primul subiect: sa calculam cu numere intregi si o ecuatie de genul 0, 1 (5) supra 3, 3=2a5 in baza 10 supra 2x unde 2a5 se divide cu 9 [se divide= 3 puncte verticale]
La geometrie am avut 1 ex cu triungiul isoscel si un ex cu triunghi dreptunghic.
Stai linistita ca nu sunt grele. In plus o teza nu e capat de lume.
Deci va mult. mult Dar profu nostru ne-o dat hahauuu Presimt ca iau 6-7 Nici nu am apucat sa ajung la ultima pb. Deci Va mult Mult
Buna. am citit ce ai spus mai sus si poti sa imi dai si mie un program pe carae sa intru sa ma uit si eu pe teza?
Va rog cine are sa-mi dea si mie modele de teza pentru clasa a6-a semestrul 2?
va rog cine stie trimiteti plz poimaine o dau adica vineri
Eu dau azi si tremur toata ca mama ma omoara daca nu iau cel putin 9! Eu am facut de aici: http://edu.adralex.ro/sc5roman/variante/6.html gasesti vreo 4 variante calumea!
Si eu o dau maine dar sigur la algebra va fi din rapoarte, proporti, etc.
Iar la geometrie va fi din teorie.
Totus sa nu-ti fie fruca vei lua minim 7 sau 8.
BAFTA!
Eu am teza azi si nu am invatat deloc...
._.
Uratimi bafta!
PS: Data trecuta am luat 6 ::FacePalm::
Buna si eu am maine teza la mate si daca vrei sa te ajut sa-mi trimiti cerere in prietenie la anuka papusika ok?