Depinde ce medie de admitere ai si care dintre ele iti place cel mai mult
Sincer bilingv engleza... pentru ca intr'un job "bun" trebuie sa cunosti limbile straine, la stiintele naturii ce poti sa te faci? biolog [profesor] sau doctor poate inginer cred ... dar nu. cred ca mai bine bilingv engleza
Păi alege profilul care "ţi se potriveşte", la bilingv engleză sunt eu, acolo sunt 6 ore pe săptămână de engleză, la ştiinţe ale naturii e de fapt bio-chimie , deci mai multă matematică, fizică, chimie, biologie... şi alege în funcţie de cât ţi-e media de admitere.
Depinde ce inclinatii ai. Daca iti place engleza, istoria, geografia etc adica materiile care sunt stiinte sociale alege bilingv engleza iar daca iti place chimia, biologia, fizica, matematica alege stiintele naturii.De regula in clasele de sociale sunt predominant fete si profesorii de real cer putin sau chiar nimic.
La bilingv engleza eu fac 6 ore pe saptamana, 2 eseuri in fiecare zi, lecturi cat cuprinde, pregatiri pentru bac fac inca din clasa a 9a, dar crede-ma...iti pot traduce orice bafta maine! Choose wisely!
Bilingv engleza nu e cine stie ce... 1 sau 2 ore pe saptamana de engleza in plus. Stiintele naturii e un profil echilibrat, care te ajuta in orice ai face pe viitor. Este alegerea ta, dar eu una as alege stiintele naturii.
Bilingv engleza daca te descurci la ea si aceasta optiune te poate ajuta la un loc de munca mai bun in strainatate
Buna
pai din cate stiu probele pentru bilingv sau dat deja nu cred ca se mai dau...eu dau stiintele naturii la victor babes acum depinde de tine unde si ce vrei sa invetzi 4 ani
bafta:X:X
Eu as merge la bilingv, sunt mai multe oportunitati dupa ce termini liceul asta.