Inteligenta intrebare.si chiar ai dreptate, dar. apocalipsa se refera la intregul pamant, nu doar la mayasi, deci cred ca de asta crede lumea ca sfarsitul lumii va veni in 2012.eu nu cred in prostiile astea
Asta e atitudinea aia de "turma". Au venit niste mosi pe la OTV, spunand ca gata, in 2012 o mierlim, se duce lumea, cutremure. etc, si uitandu-se la emisiune, tanti floarea de la 3, s-a dus si i-a zis si lui Tanti maria de la blocu din colt, pe urma au facut adunare generala si asa s-a raspandit chestia asta cu "apocalipsa din 2012". Poate mayasii. traind acum nu stiu cate mii de ani, poate chiar zeci. tot faceau calendare, si faceau si faceau si au ajuns la anul 2012. si au stat ei, si le-a venit o idee."ba, oricum si nepotii nepotilor nepotilor nepotilor nostri vor muri pana in 2012, hai da-l incolo de calendar, hai sa bem o bere [in varianta mayasa] sau pur si simplu s-au plictisit. Deci, daca calendarul lor se termina brusc in 2012, noi de ce sa credem ca atunci se termina lumea? . Nimeni nu stie cand va fi sfarsitul lumii. Doar dumnezeu
Nu credem, ne luam dupa gloata... daca Dumnezeu vrea sa vina in seara asta o poate face linistit si fara sa ne anunte. In biblie scrie ca Dumnezeu va veni (adica rapirea)...va veni ca un hot in noapte.
iti faci griji?
pai, uite cum cred eu, Venirea a 2-a a lui Isus pe Pamint ca sa ne judece-nu va avea loc 100%;
Dar, ca Pamintul va suferi mari schimbari, din cauza carora oamenii
vor suferi, asta_DA!
Eu pur si simplu traiesc cu ziua de azi, dar in acelasi timp tin cont si de acest lucru!
@anonimin prima clipa cand am auzit despre prezicerea apocalipsei, am crezut-o ca fiind o prostie.
Cand am zis noi, crestinii, m-am referit la majoritatea.Eu cred in Dumnezeu.
MeMyseIf : Nu, nu imi faci griji.De la inceput n-am crezut aberatiile facute de mayasi.Pe majoritatea ii influenteaza chestiile ciudate si aberatiile. Lucrurile concrete pentru ei sunt un necunoscut...
dendendenis întreabă: