| AntoniaOrman a întrebat:

Notele mele au scazut destul de mult in ultima vreme. Cum pot sa le indrept? Mai ales ca acum sunt in clasa a 8 a, e un an important. Cum pot reveni " pe linia de plutire"?

7 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Pune mana si invata.Nu mai sta pe net.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Invata! documenteaza-te, cauta informatii in plus in asa fel incat sa-ti surprinzi profesorul!

| Iunix a răspuns:

Învață! Sau du-te pe facebook și dă like și comentariu la postările alea care zic : „ Dă like și comentariu dacă vrei să iei un 10 mâine la școală ". Sau dacă vrei să iei neapărat un 10 îți mai dau un pont, du-te și roagă-te la biserică. Eu am luat mulți de 10 învățând.

| OneCs a răspuns:

Asa am fost si eu dar daca ai vointa o sai prinzi din urma pe colegi tai.
1. Vointa.
2. Cere ajutor colegilor, profesorului.
3.Cand nu intelegi ceva la scoala ridica mina si zii lui domnul profesor ca nu ai inteles.
4.Cauta pe internet ce nu stii.
In loc sa te joci pe pc pe telefon sau sa te uiti la tv, mai bine pui mina si inveti ca e pentru viitorul tau.

| alice4stars a răspuns:

I-a meditatii si invata! E un an important! Poti invata si de pe net, dar baza ta e sa INVETI

| octavianpetru2003 a răspuns:

Pai pentru inceput ai putea sa inveti cu logica lectile de la istorie, geografi etc apoi la romana, matematica fi atent in clasa si daca nu intelegi inteaba profesorul

| MariusPatru a răspuns:

Pai, organizeaza-ti un program zilnic:
De exemplu:
Daca ai ore dupa-amiaza : rezerva-ti minim 2 ore din timpul pe care il petreci la calculator, pe laptop, pe telefon, etc.
Daca ai ore dimineata : si (sa zicem ca vii de la scoala obosita si toate cele) trage un somnic pufos si apoi apuca-te de teme (deoarece creierul este mult mai odihnit atunci)! Sper ca te-am ajutat!