Eu sunt baiat si m-am dus cu un tricou si m-a pus sa il bag in pantaloni, si pe fete...a aaaaaaaaaa pai nu fetele nu isi baga camasa in pantaloni ca...ca nici nu stiu dc dq futule gura masii de profesorii handikapati.
Ai dreptate. Ar trebui interzisa purtarea uniformelor in scoli. Nu "da bine " albul imaculat al camasii, cravata si o fusta decenta, cu stratul gros de fond de ten, genele incarcate cu rimel, machiajul strident si sclipiciul ostentativ de pe ochii si buzele multora dintre eleve. Uniforma va strica toata "fatada", ce naiba.
1 in ce clasa esti...
2 iti fac dreptate
3 daca esti in clasa 1-4, o sa vezi ca din a 5-a va lasa in pace sau acum depinde de scoala. Succes!
Pai e simplu... sa presupunem ca unu vine la scoala imbracat nuami de la armanii / adiddas etc si unu vine imbracat din piata, si ala de e imbracat de firma incepe sa il ia la misto, cam asa e trebuie nu stiu daca intelegi, sa nu se simta nimeni mai prejos, ma rog oricum e o porcarie
Nu mi-a aparut intrebarea completa... aveam mai bine explicat ce ma deranjeaza, oricum sa nu credeti ca sunt o pitzy.prea mare durerea sa aud asa ceva. Daca nu mi-a aparut completa intrebarea la sfarsitul ei aveam "Multumesc mult pentru raspuns!" scuzele mele