| Julia2838 a întrebat:

Buna! Nu e neaparat o intrebare, ci ceva ce as vrea sa impartasesc si cu altii pentru ca mie mi se pare exagerat. Am fost studenta la o facultate de stat in Bucuresti si m-am retras dupa scurt timp pentru ca s-a dovedit a fi o pierdere de vreme acea facultate asa ca am hotarat sa dau altundeva anul acesta. Acum in prag de inscriere la concursul de admitere aflu ca am nevoie de o adeverinta de la facultatea la care am fost prin care sa se confirme daca am studiat la buget sau la taxa si pentru ce perioada de timp. Nefiind din Bucuresti apelez la secretariatul facultatii, le spun despre ce este vorba si mi se spune ca adeverinta se elibereaza contra cost pentru 150 de lei. Acum vin si va intreb vi se pare normal acest pret…150 de lei pentru o simpla adeverinta? Mi se pare enorm de mult, as fi inteles pote 50 de lei dar 150…ma intreb oare pentru ce acești bani? Se plateste mana de lucru ca nu prea inteleg????

3 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Da, este foarte normal, fiindca este un serviciu platit.
Sincer ma asteptam sa fii mai matura in gandire si sa intelegi ca preturile nu le fixam noi, dupa bunul nostru plac, sunt preturi fixate de conducerea facultatii, de patroni, de directori, de directori financiari samd.
Parca esti copilas mic sa te miri ca anumite bomboane sunt mai scumpe ca altele.

| Julia2838 explică (pentru Violleta2022):

Normal ca este un serviciu platit, dar 150 de lei ca sa scrii o adeverinta chiar e bataie de joc
Ma scuzi pe mine ca sunt copilas mic, dar ma pun in locul altora si ma gandesc ca poate unii de banii astia mananca o saptamana.
Pemtru mine 150 de lei nu sunt o problema, dar nici nu consider ca merita acesti bani pe o hartie.

| Cipi1212 a răspuns:

Mi se pare exagerat prețul.