| vlad_2650 a întrebat:

nu stiu cum sa explic, stiti ca la sf. de cls. a 8-a se da evaluarea nationala.Nu stiu, daca iei de exemplu 4 la matematica mai dai inca o data examenul? sau se face media cu nota la romana si trebuie sa iasa peste 5? raspunde cine e sigur.

5 răspunsuri:
| Aishaa a răspuns:

Buna,profesoara noastra s-a interesat deoarece in clasa sunt elevi care iau note sub 4 la teze.Nu intri la liceu daca iei nota 4.Trebuie minim 5. Diriga ne tot bate la cap ca daca nu luam nota de trecere scoala de arte si meserii ne asteapta.Nu mai dai odata examenul.Nu conteaza de ex daca la matematica iei 4 si la romana 6. La amandoua minim 5 pentru a lua examenul.

| katy a răspuns:

Pici daca iei 4:-|, fa pregatire cat mai ai timp si axeaza-te pe ceea ce nu stii

| BiiyRallu a răspuns:

Pai daca iei sub 5 e tot aia se face media cu cat ai luat

| Burzea a răspuns:

Salut. eu am auzit ca nu conteaza ce nota vei lua poti lua chiari 2. conteaza sa ai media din clasele 5-8 mare. tu tot ei examenul si cu o nota mare. daca vrei sa stii mai multe intreaba si tu un profesor.bafta

| assassinro a răspuns:

Stiu eu raspunsul corect daca iei 4 la mate si 6 la rom treci ca se face media intre ele poti sa iei si 3 la mate daca ai luat 7 la rom treci intelegi trebuie sa iasa media peste 5 la ambele note daca nu iese dai al anul iar happy funda plzhappy