Până în 2028 se vor schimba câțiva miniștri ai educației deci ai câteva structuri de examen.
Buna.Din nefericire, nu avem de unde sti, sigur am observat deja, cu totii, cum prin ministerul educatiei s-au perindat de-a lungul anilor tot felul de personaje care n-au nicio treaba cu educatia, deci trage tu concluziile? Suna ca o idee cat se poate de inutila, insa ce pot sa spun, incearca sa iti pastrezi optimismul, ca doar pana in 2028 mai este mult. Bucura-te de anii de liceu deocamdata si retine ca nu are sens sa te invalui inca de pe acum in frica si stres.Astea trebuie sa inceapa abia pe la finalul clasei a XI-a, chill.
Se va "schimba schimbarea" de mai multe ori până în 2028. În felul acesta a fost structura bacalaureatului când am absolvit noi, generația cu cheia la gât. Îmi amintesc că am ales Geografie, care era considerată materie de real, eu fiind la uman. Mi se pare o mare tâmpenie, ca și studiul materiilor celuilalt profil.
Nu ai cum sa dai examen de la o materie pe care nu ai studiat-o.
De schimbat, vad ca se schimba mereu ceva. De aia e bine sa inveti tot, nu doar o tema-doua ca sa impusti un 6.