| niky013 a întrebat:

Nu stiu la ce profil sa dau. As vrea sa fie pe placul meu. NU vreau engleza sau alte limbi straine. Imi plece istoria fizica romana matematica si restul dar nu limbile straine. Imi puteti sugera ceva un liceu un profil? Si la profilul real mate info ce sa face? cate ore de mate de inf dau teza din limbi straine sau ceva de genu? Astept raspuns... La anul intru la liceu si nuah nimic de aceasta "tema"

Răspuns Câştigător
| Raiden a răspuns:

Deci.
1) Istorie, fizica, romana, matematica nu vor putea fi niciodata bagate-ntru-un profil de liceu.
Daca iti place mult istoria poti merge la Stiinte Sociale dar nu vei face decat foarte putin Matematica si Fizica.
Sau poti merge la Mate - Info daca iti place Romana, Fizica, Matematica pentru ca vei da teze la: Romana, Mate, Info si la alegere dintre fizica, biologie sau chimie.
Vei avea 4 ore de matematica in clasa a9a si a10a, si 4 de informatica plus inca doua de TIC ( tehnologia informatiei si a comunicarii, un fel de optional la informatica, ceva usor care iti mareste medie), dupa 11a vei avea 6 ore de mate, 6 de info.
La stiinte sociale dai teza la: Romana, Limba la care esti avansat, Istorie sau geografie si socio uman ( logica in a9a).

6 răspunsuri:
| o° Odd Kidd o° a răspuns:

Poti intra la Mate-infobatting eyelashes Funda?

| alinutza4a a răspuns:

Mate-info. mi se pare cel mai bine. este f important sa faci acest profil pentru ca te dezvolti f frumos.matematica fizica kimia informatica fiecare in putina masura te ajuta sa iti maresti orizontul. pentru ca mai sunt si materii la care doar tocesti si alea sicer iti spun ca nu te ajuta cu nimic decat pe moment ca probabil iei o nota buna. apoi mai este si problema facultatii pe care o vei urma. desigur acum este prea devreme sa-ti dia seama ce vrei sa faci cu restul vietii tale, dar de la acest profil te poti indrepta sper absolut orice domeniu. crede'ma iti spun asta din proprie experienta mi-am dat seama pe pielea mea de ceea ce vorbesc. multa bafta:*

| MidnightLady a răspuns:

Si daca tu nu stii, de unde sa stiu eu ce ar fi pe placul tau?
Limbi straine inseamna si romana pentru tine? Daca da, n-ai sa gasesti un liceu unde sa n-o studiezi.

| Slavian a răspuns:

Filologie.

| Stelutssa a răspuns:

Ai putea da la mate-info.Se da la bacu din matematica, romana, si la alegere:fizica, chimie, bio sau info.Matematica si info faci in jur de 7 ore pe saptamana(7 ore mate, 7 ore info). A doua varianta tinand cont ca iti place isoria ar fi socio-umanul, la bac o sa fie mate, romana si istorie.La socio-uman faci multa romana, mate, pshiologie si filozofie.Eu asa am auzit si eu tot la anul intru la liceu. Oricum pe a 8 a ai sa primesti un pliant cu toate liceele din judet si profileurile. Sper ca te-am ajutat:*

| InMyWorldOfColors a răspuns:

:-&
mate info:-&
bleaq...acolo inveti de te doare capu...filo dragaa mealaughing