| cristy_9801 a întrebat:

o intrebare adresata fetelor.cum sa amenajez totul pentru iubita mea, care s-a decis sa se culce ca mine.am asteptat 2 ani, iar ea e virgina, si as vrea sa fie ceva de neuitat pentru amandoi.la locatie m-am gandit, dar nu stiu ce sa fac sa o uimesc ffff tare. ce bautura ar fi tare? trebuie si ceva de mancat? ast deta; ii de la fete.va pupacesc

14 răspunsuri:
| Flav a răspuns:

Ce raspunsuri mai sus, iar jumate' n-au buletin.
Dude, tu programezi prima data dupa 2 ani? Orice facut din dragoste nu e ceva ce astepti, ceva programat, ci ceva ce vine de la sine. Bautura? Mancare? Parca organizezi vreun ospat, vreun meeting. Ce fel gandesc unii sau unele... s-a decis sa se culce, lol, sper sa nu pui astfel de intrebari si cand te insori!

| cristi202 a răspuns:

Nu incerca cu bautura! De ce sa aveti simturile parital amortite intr-un asemenea moment?
Si de ce sa o uimesti ffff tare? Pentru ca sa strici totul? O vei uimi f tare fiind pur si simplu tu insuti, asa cum esti. O vei uimi cu siguranta in acel moment cind, lipit de ea, veti incepe sa o faceti. Nu e nevoie de altceva, decit daca impreuna hotariti asta. Dar iata ca ai primit un sfat si de la un baiat. Dar un baiat care a trecut prin multe (si datorita virstei) si stie multe (pentru ca i-a placut sa cunoasca)happy.

| PisicaAristocrata a răspuns:

Fii tandru cu ea, da-l dracu' de vin! Si mancarea, lasati-o pentru dupa... laughing

| Aysa19 a răspuns:

Pai un vin usor... dar sa nu intreceti masura doar asa putin pentru incurajare, dar sa gie f frumy fii uh insasi:XSi eu sunt in aceeasi situatie ca prietena ta :*si iar place fff mult cred s fii foarte atent si rabdator cu ea:X pai eeu zic s pregatesti ocada cu apa spuma si petale de trandafiri :X

Pe pat sa faci o inimioara mare cu petale albe si rosii si ai putea cumpara un ursulet dragut o inimioara sp eu sai pui in mijloclove struck.sau daca uh vreai o lenjerie ceva intima frumoasa:X. dar sa fie alba happy nu rosie ca e prima data si e pura:X...
Sa se simta iubita si rasfatata:X. ia-o foarte incet, nu near place sa fim luate in graba:p. Fao sa se simta speciala cred ca asta conteaza cel mai multlove struck, Si daruiestei un buchet de trandafiri albi:X.pentru ca va fi ultima ei noapte, zii in care va fi virgina:X.si pentru noi este foarte important!

Sper ca ti-am fost de ajutor
succes:X

| Aysa19 a răspuns:

Pai un vin ușor... dar sa nu întreceți măsura doar asa puțin pentru incurajare, dar sa fie f Frumos fii uh însăși:X Si eu sunt in aceeași situație ca prietena ta :*și iar place fff mult cred s fii foarte atent si rabdator cu ea:X pai eeu zic s pregatesti ocada cu apa spuma si petale de trandafiri :X

Pe pat sa faci o inimioara mare cu petale albe si rosii si ai putea cumpara un ursulet dragut o inimioara sp eu sai pui in mijloclove struck.sau daca uh vreai o lenjerie ceva intima frumoasa:X. dar sa fie alba happy nu rosie ca e prima data si e pura:X...
Sa se simta iubita si rasfatata:X. ia-o foarte incet, nu near place sa fim luate in graba:p. Fao sa se simta speciala cred ca asta conteaza cel mai multlove struck, Si daruiestei un buchet de trandafiri albi:X.pentru ca va fi ultima ei noapte, zii in care va fi virgina:X.si pentru noi este foarte important!

Sper ca ti-am fost de ajutor
succes:X

| darrenhaayes a răspuns:

Nu investi prea multi bani, exista sansa ca ea sa nu vina sau sa se enerveze si sa plece.

| ZuZuAleX a răspuns:

Pai. poti face o inima pe pat din petale de trandafiri rosii sau albe si sa faci o carare de la usa spre pat tot din petale. poti lua sampanie/ vin spumant/ vin rosu si trebuie sa o intampii cu un buchet dragut de flori de preferat florile ei preferatebig grin si daca vrei uh poti lua ciocolata dar nu orice ciocolata ceva mai special. cauti si uh pe la magazinebig grin pup si bafta:*

| hehehe a răspuns:

In cada. spuma. lumanarele parfumate. intuneric de preferat. si lumanarile aprinse. o sticla de sampanie day dreaming. si petale de trandafir. Si din cate am auzit, daca se dezvirgineaza in apa, nici fierbinte dar nici sloi, durerea este mai mica.
Daca totusi preferi in pat, asternut rosu, sau alb. desi sunt sanse sa se pateze. draperiile trase, si cam tot ce am spus si mai sus.
De mancat thinking stii. ti se cam duce pofta de mancare cand te gandesti ce va urma :p. Ati putea sa incepeti prin a va uita la un film. sau puneti muzica. dar nu hard rock, ca numai dragoste nu mai faceti dupa ala laughing. Muzica lenta. romantica :d
Parerea mea :p

Distractie placuta >big grin

| LOVEsick a răspuns:

Undeva unde este un pat mare. Cu petale de trandafiri sa faci o carare, e romantic, cu lumanari, dar ai grija sa nu dai foc la vreo ceva. Un vin rosu. cumpara-i o lenjerie frumoasa, alba, din dantela. Fa-o sa se simta speciala, arata-i ca o iubesti, spune-i. Fa-o sa se relaxeze si sa uite de toate. Un preludiu lung si mulllta rabdare pentru ca prima data nu-i tocmai grozav, dupa cum zic unii.
Aveti grija de voi, sa va iubiti mult si sa fiti fericiti. Si sper sa iasa toate asa cum va doriti.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ia o prin surprindere. Nu i da indicii comform carora in seara asta gata facem pasul cel mare. Pregateste totul in cel mai mic detaliu, trandafiri, muzica, lumanari, o atmosfera intima (clasic dar functioneaza crede ma). Creeaza suspans. Pentru ca daca va planificati amandoi chestia asta nu o sa iasa bine. Asa ca macar unul sa fie surprins. Bafta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De impresionat o impresionezi daca STI ce sa faci si o aduci la orgasm. Daca nu, vei ramine vesnic in mintea ei drept primul PAPAGAL cu care s-a culcat!
Iti spun eu ca putin conteaza atmosfera si aranjamente, conteaza CE SIMTE!
Asa ca daca nu esti TU pregatit, vei cadea in ridicol si va fi un mare fiasco.( adolf )

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Frate.nu te mai lasa...incatat prietena mea. a zis ca e virgna. si sa culcat.cu 7 tipi in trecutu eii...decii nu te mai culca pe o ureche.incearca sa.nu pwi suflet. unele fethe te distrug

| Agnuluc a răspuns:

Daca vrei atmosferi, bagai un :cutit in gat sa vezi atmosfer 4 politii, 3 pompieri sai 5 ambulante

| Carmen_2961 a răspuns:

Pai, pentru o atmosfera cat mai romantica ai putea sa incerci sa umpli camera de petale de trandafiri, in special patul.cumpara niste lumanari parfumate, cu aroma de trandafiri si de capsuni. Daca vrei sa si mancati, poti incerca sa pui pe masa urmatoarele:o fata de masa alba, 2 pahare, un vin rosu dulce, mancare, nu stiu, gatestenu ceea ce crezi tu ca place, iar la desert capsuni cu frisca si ciocolata(daca nu, ai putea cumpara o prajitura in forma de inima). Sper ca am fost de ajutor.Bafta.