Cred ca se poate dar e complicat pentru ca legea nu descrie cum se face transferul deci fiecare universitate are alta procedura. Va trebui sa te interesezi la universtiatea ta precum si a aia la care vrei sa te transferi. Cel mai probabil o sa fie nevoie de o aprobare de la universitate la care esti acum precum si de un vor favorabil fie in consiluiul fie in sentaul universitatii la care vrei sa ajungi (poate si ambele).
PS: eu zic sa te grabesti ca sigur exista conditii gen 10-15 zile iainte de inceperea semestrului si pe la finalulul lui septembrie incep toate.
Ai intrat din oficiu la Petre Andrei si vrei sa te muti la alea de stat unde s-a intrat cu 9 ultima medie?
Din cauza oamenilor critici ca dumitale nu merge țara asta bine, dacă nu vrei sa acorzi ajutor mai bine nu comentai; Nu dragă unde am intrat am intrat pentru că am avut medie mare că s-a luat în funcție de medie iar unde vreau să mă transfer s-a intrat tot pe medie pe dosar; și vreau să mă transfer deoarece taxa e mai mică la stat, nu fac diferențe între stat si privat oriunde poți învăța dacă vrei cu adevărat doar ipocriți fac aceste diferențe