Daca ai vazut cum colegul tau era batut, chinuit si nu ai intervenit, esti vinovat si meriti o pedeapsa. Tu esti la fel de vinovat ca si cel care o facea, deci diriginta a gasit corect vinovatul.
Intreaga clasa este vinovata daca unui membru al ei i se permita sa il jigneasca pe altul. Voi aveti obligatia sa luati atitudine si sa anuntati diriginta la cea mai mica incercare a unui elev de a-l chinui pe altul. daca n-o faceti, sunteti la fel de vinovati toti fiindca permiteti acest timp de comportament.
Vorbeste cu parintii si ei sa ceara socoteala dirigintei pentru faptele savarsite.
Nu fa si tu din ţânţar armăsar. Nu a fost a big deal. Aşa a judecat ea situaţia. Nu a fost cea mai bună judecată, dar nimeni nu e perfect, you know.
Si diriga mea e la fel.doar un singur copil este vinovat, dar ea da vina pe toata clasa si are pretentia sa tacem si sa executam.in fine...nu mai pune la suflet.eu sunt a 8-a si o sa scap de ea, tu?
Eu plecam de la ora direct, fara sa-mi pese de ceva, cea mai buna metoda crede-ma...
alexcatalin13 întreabă: