Draga mea prietena,
Te salut de/ din (numele localitati in care esti). Ce faci? Eu sunt pe aici. Ma uit la soare, luna si la stele. Adica ma uitam tocmai mi-a luat privirea un baiat, nu te candi la prostii se impiedicasera . Aici e cal de mori, toata lumea sta cu gura cascata, iar apa e la mare cautare. Am vizitat multe chestii plictisitoare pe aici. Si am intalnit multi oamnei ciudati cu o vorba diferita. Cand vorbeau cu mine doar dadeam din cap, sa creada ca inteleg si eu ceva. Am descopert ca aici sunt mult mai multi tantari, dar plictiseala e mai mica. Mi-am facut cativa prieteni. Sunt destul de amuzanti - fac doar glume proaste-, Poate asa o fi prin zona asta . Aaaa am uitat sa iti zic aici e mai cald ca la mare, m-am facut neagra, cand vin imi fac si parul ca negresele acelea din africa, fi sigura ca nu ma mai recunosti . Dar asta ramane de vazut. Hai te pup ca trebuie sa iesi cu noi mei prieteni, mi-au promis o surpriza, tare mi-e sa nu fac infarct pe aici! Pai mai vorbim la telefon sau cand vin acasa, hai te pup si te iubesc. Aaaa si poate ma uiti, ca eu te-am uitat . Bye.
Nu prea am avut in momentul de fata inspiratie dar sper ca te-am ajutat. Pup
dedddddd întreabă: