| Bitzy a întrebat:

Ofer fundita! Urgent! Cine imi poate spune niste scrisori pentru vacanta de vara? De preferabil sa fie amuzante...cu multe expresi artistice! Multumesc anicipat!

2 răspunsuri:
ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Presupun ca le vrei si agramate, dupa cate vad pe-aici.

| Face2face a răspuns:

Draga mea prietena,
Te salut de/ din (numele localitati in care esti). Ce faci? Eu sunt pe aici. Ma uit la soare, luna si la stele. Adica ma uitam tocmai mi-a luat privirea un baiat, nu te candi la prostii se impiedicasera laughing. Aici e cal de mori, toata lumea sta cu gura cascata, iar apa e la mare cautare. Am vizitat multe chestii plictisitoare pe aici. Si am intalnit multi oamnei ciudati cu o vorba diferita. Cand vorbeau cu mine doar dadeam din cap, sa creada ca inteleg si eu ceva. Am descopert ca aici sunt mult mai multi tantari, dar plictiseala e mai mica. Mi-am facut cativa prieteni. Sunt destul de amuzanti - fac doar glume proaste-, Poate asa o fi prin zona asta big grin. Aaaa am uitat sa iti zic aici e mai cald ca la mare, m-am facut neagra, cand vin imi fac si parul ca negresele acelea din africa, fi sigura ca nu ma mai recunosti big grin. Dar asta ramane de vazut. Hai te pup ca trebuie sa iesi cu noi mei prieteni, mi-au promis o surpriza, tare mi-e sa nu fac infarct pe aici! Pai mai vorbim la telefon sau cand vin acasa, hai te pup si te iubesc. Aaaa si poate ma uiti, ca eu te-am uitat laughinglaughing. Bye.

Nu prea am avut in momentul de fata inspiratie dar sper ca te-am ajutat. Pup