Ce ai auzit ai auzit bine. Pe 15(sambata nu vineri) mergem la scoala la deschidere si de luni de abia (17 sept.) incepe scoala cu profesori, materii.
Da, vineri e doar festivitatea iar de luni cursuri propriu-zise. Sa-ti cumperi floricele sa dai la profesori...
Succes!
Pai eu cred ca de pe 17, ca sa incepi vineri e absurd, astazi la televizor au dat pe 17
Asa am inteles si eu, ca pe 15 e festivitatea si de luni, 17, incep ore normale.
15 in primul rand cade sambata. Scoala o vom incepe luni 17 septembrie, a scris si in ziar si a anuntat si la televizor. Deci pe 17 ne ducem toti la scoala atunci se fac festivitatiile de premiere si restul.
In primul rand 15 cade intr-o sambata, si da, pe 15 e festivitatea iar pe 17 incep orele.
Pe 17 incepe scoala.initial sa dorit ca festivitatile sa fie pe 15 dar pana la urma sa decis sa inceapa de luni(17)
Păăăiii. Vineri este festivitatea din câte am inţeles. şi de luni începem şcoalaaaaa... anyway. Succes. :*
Am mai răspuns la o întrebare ca asta tot de tine pusăăă. Şcoala începe pe 17 Septembrie şi din câte am înţeles pe 15 trebuie să mergem la Festivitate. Succes!