| FireLollipop사람에게 a întrebat:

Pe cat se face festivitatea de deschidere a scolii? Eu una stiam ca se face pe 17, dar am auzit ca e posibil sa aiba loc pe 15 thinking

Răspuns Câştigător
| darrio2007 a răspuns:

Vezi aici:http://www.gandul.info/......a-10007407

16 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Festivitatea are loc pe 15, iar anul școlar începe pe 17.
Pa, pa.

| darrio2007 a răspuns:

Pe 15 septembrie are loc festivitatea de deschidere a anului scolar.Pe 17 septembrie incep cursurile.

| FireLollipop사람에게 explică (pentru darrio2007):

Esti cat se poate de sigur? straight face

| mmary a răspuns:

Tocmai ieri am vazut la stiri ca aceasta decizie se ia in functie de directorul scolii. Cel mai bine ar fi sa te interesezi sa vorbesti cu colegii sau cel mai bine sa iti suni dirigintele. Numai bine! Succes in noul an scolar!

| FireLollipop사람에게 explică (pentru mmary):

Multumesc! Succes in noul an scolar si tie happy.

| KellyGreen a răspuns:

Buna!
Festivitatea are loc pe 15 iar cursurile incep pe 17. dar stai linistit saptamna asta pe care am primit-o in plus o sa o recuperam.

| iulianr a răspuns:

Depinde ce data alege scoala la care esti.Asta a spus Ecaterina Andronescu la televizor.

| missoriginalitate a răspuns:

Pai in 17 pentru ca 15 pica duminica sau sambata!

| FireLollipop사람에게 explică (pentru missoriginalitate):

Stiam si eu ca 15 cade sambata happy. Asta e doar asa ca sa nu pierdem o zi de scoala in plus oh go on.

| missoriginalitate a răspuns (pentru FireLollipop사람에게):

Ok sper ca te am ajutat cu ceva funda?

| Anakarateka a răspuns:

Pe 17 incepe happy

| PinkBubblegum a răspuns:

Mda...si eu am auzit ca festivitatea de deschidere se face sambata, 15 Septembrie iar cursurile incep luni, 17 Septembrie...ca sa nu pierdem o zi presupunlaughing Oricum a devenit aiurea. daca reusesc sa aflu ceva concret iti spun:*
Funda?^^

| Andreeadeeadeeadeea a răspuns:

Festivitatea de deschidere se face pe 17 septrmbrie, luni.

| cloude98 a răspuns:

Nu incepe pe 15 incepe 17 din ordinul guvernului stai linistita ok

| Gabytza1 a răspuns:

Buna FIRELOLLIPOP desschiderea a tuturor scoliilor se face pe 17 deoarece 15 pica sambata. Daca team ajutata cu ceva cu placere.