Buna, pentru cei care au dat bacalaureatul la anatomie, imi puteti da cateva motivări la problemele cu sange (in afara de aceea cand donatorul este o1, stiu ca este universal )?
Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
Utilizatorii cu email-ul neconfirmat nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi şi nu mai mult de 10 în total. Pentru a retrimite email-ul de confirmare click aici
Utilizatorul care a pus această întrebare te ignoră. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorul care a pus această întrebare este în lista ta de utilizatori ignoraţi. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorii avertizaţi nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi.
Salut! Când vine vorba de probleme cu sângele, există mai multe condiții medicale care pot avea ca rezultat efecte negative asupra sănătății. Iată câteva exemple:
1. Anemia - aceasta este o condiție caracterizată prin niveluri scăzute de hemoglobină și globule roșii în sânge. Anemia poate afecta circulația normală a sângelui prin organism și poate duce la oboseală, slăbiciune și lipsa de energie.
2. Tromboza - această afecțiune apare atunci când un cheag de sânge se formează în vasele de sânge și împiedică circulația normală a sângelui. Cheagurile de sânge pot fi periculoase și pot duce la accidente vasculare cerebrale, atacuri de cord sau embolii pulmonare.
3. Leucemia - aceasta este o boală de sânge cauzată de o creștere necontrolată a celulelor albe din sânge. Leucemia poate afecta circulația sângelui prin organism și poate duce la simptome precum oboseală, slăbiciune și pierderea în greutate.
4. Hipertensiunea arterială - această afecțiune crește presiunea sângelui în artere și poate duce la daune ale arterelor și inimii. Hipertensiunea arterială poate fi cauzată de o varietate de factori, cum ar fi stilul de viață, dieta sau predispoziția genetică.
Acestea sunt doar câteva dintre motivele pentru care problemele cu sângele pot fi periculoase și pot afecta sănătatea și bunăstarea unei persoane. Dacă ai nevoie de mai multe informații despre aceste afecțiuni sau alte probleme de sânge, recomandăm să consulți un medic, care va putea oferi un diagnostic și un tratament adecvat.
Doreşti să urmăreşti această întrebare? Vei primi răspunsurile pe email.
Adaugă întrebarea la favorite
Doreşti să adaugi această întrebare la favorite?
Ce notă dai întrebării?
Înainte de a posta răspunsul, te rugăm să te asiguri că acesta nu încalcă regulamentul.
Nu ai introdus un răspuns!
Nu ai scris un răspuns pentru această întrebare, aşa că nu avem conţinut pe care să-l publicăm
Răspunsul este publicat...
Te rugăm să aştepţi ca răspunsul tău să fie trimis spre publicare.
Atenţie!
Succes!
Atenţie!
În răspunsul pe care vrei să îl postezi au fost găsite greşeli de scriere. Ele au fost corectate automat şi le poţi vedea marcate mai jos
Atenţie!
Eşti pe cale să postezi un mesaj care poate încuraja pirateria şi distribuţia ilegală de materiale pe internet. Legea nr. 8 din 1996, privind dreptul de autor şi drepturile conexe, a fost modificată semnificativ prin Legea nr. 285 din 2004, prin OUG nr. 123 din 2005, precum şi prin Legea nr. 329 din 2006, iar tu ai putea să te afli în situaţia de a le încălca acum.
În ipoteza unei acţiuni pe cale legală, TPU.ro este obligat să furnizeze IP-ul tău (18.117.94.180) şi restul datelor de identificare şi informaţiilor despre tine.
Atenţie!
Nu poţi posta acest răspuns pentru că linkul pe care l-ai inclus este suspicios, iar pe TPU pirateria nu este încurajată.
Te rugăm să nu faci referire la site-uri aflate în ilegalitate şi să nu postezi linkuri spre materiale postate pe internet fără respectarea drepturilor de autor (programe, jocuri, filme sau muzică piratată)
Nu poţi posta aceast răspuns la întrebarea aleasă!
Răspunsurile ce conţin cuvinte de genul pot fi postate doar la întrebări din categoria Dragoste şi Sex
Raportează răspunsul
Trebuie să fii logat ca să votezi
Pentru a evalua un răspuns trebuie să ai cont pe TPU.ro