Eu personal (13 ani jumate) cred ca este o porcarie. Astia nu stiu ce sa mai faca sa faca invatamantul "mai bun". Ei cred ca fac bine, dar de fapt nu e asa deoarece ne zapacesc si nu mai stim ce conteaza si ce nu. Deci eu am inteles ca imi trebuie medii pentru liceu si o anumita fisa sau fisa aceea este pentru facultate. Nu mai inteleg nimic.
Ce sa spun. E penibil Cu ce ii incurca pe ei daca clasa a noua este la liceu? A schimbat ceva ca sa nu se poata zice ca nu a schimbat nimica Eu sunt in clasa a saptea si daca abia peste 4 ani se va pune legea in aplicare atunci mie mie tot una Dar e o chestie care nu nu favorizeaza invatamantul cu nimica
Aaaa...am uitat ceva Despre numarul obligatoriu care trebuie sa o aiba o clasa ( 25 ) : e si mai aiurea In clasa la mine sunt 28 de elevi. Inseamna ca va exmatricula 3 elevi sau cum? Nu am prea inteles
Nu am citit atent. Scuze. Am crezut ca peste 4 ani se va pune legea in aplicare dar era propozitia cam incurcata Daca se pune acum legea in aplicare atunci e vai de mine Spers sa nu cada iar motiunea de maine Vreau sa cada odata guvernul asta Strica viata copiilor
Asa.Si ce au rezolvat cu asta? Ce rezolva daca schimba in fiecare an legea educatiei? Frate, probabil e plictiseala mare prin guvern