| NoNameHelpYou a întrebat:

Buna,problema mea vine dela scoala de ce? am plete.Multi profesori imi spun sama tund.cea ce nu fac.4 din 8 profesori imi spun sama tund. Spun ca asa este in regulamentul de interior al scolii.Pot face ceva in privinta asta. sa scot regula? sau sa ma lase in pace cu parul meu inteleg uniforma da si parul Astept un raspuns funda!

6 răspunsuri:
| KodrutZ a răspuns:

Pune-ti peruca, lol. Si eu am avut parul lung si nu ma freca nimeni la melodie. Invata cit mai bine si daca comenteaza careva intreaba-l daca te vrea tuns si bita sau pletos si cu ceva in cap.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La scoala va trebui sa te supui regulamentului de ordine interioara dar nu cred ca specifica lungimea parului. Tine parul prins la scoala si nu te angaja in discutii cu profesorii pe tema asta caci nu vei avea nimic de castigat.

Vrea sa-nalt castele de gandire,
Vreau sa fiu lasat sa simt cum cresc.
Nu conteaza cat de lung am parul,
Important e cat si cum gandesc.

Pentru profesorii tai:
"Vrea sa-nalt castele de gandire,
Vreau sa fiu lasat sa simt cum cresc,
Nu conteaza cat de lung am parul,
Important e cat si cum gandesc."

| ToțiPentruUnu99 a răspuns:

Da,si la noi la fel face,si trebuie sa te tunzi, logic ca asa si trebuie sa te mai tunzi, ca e scoala, nu un club, adica serios..lasari plete la liceu

| chitaramea a răspuns:

Sunt sigura ca daca nu stai cu parul in vant nu iti mai zic nimic... jncerca sa il prinzi

| TellaPro a răspuns:

:o cati ani ai? impletesteti parul sau tunde-te chiar vrei sa fi data afara din scoala pentru un k-cat de par? ai grija la gramatica tuh sama? sau sa ma?

| Bombardieru1997 a răspuns:

Tunde-te ma dq.....hipioti dq ce sunteti