Numai cu un parinte, trebuie ca si el sa semneze cererea de inscriere. Numai bine!
Din cate stiu, poti merge si singura, atata timp cat ai actele necesare la tine.
Nu e nevoie de nici un parinte.Eu m-am dus cu mama si ea nici macar nu a avut ce sa faca.Fisa aia de inscriere o completezi uh
Funda?
Nu e nevoie sa mergi insotita de un parinte, cel putin si eu am fost in situatia in care a trebuit sa merg singura si nu a fost nicio problema.Insa cel mai bine ar fi totusi daca ar merge unul dintre parinti cu tine.Cel putin asa se obisnuieste.
Ai noroc ca mama lucreaza in cadrul scolar. Trebuie sa fie si un parinte deoarece acolo trebuie semnate niste lucruri ( nu stiu ce; sunt necesare) daca e duci singura inseamna minute PIERDUTE! Te pup
Este nevoie deoarece parintele are rolul lui : trebuie' sa semneze actele de inscriere. Trebuie sa ai doar adeverinnta medicala pentru a intra la liceu, in Romania. Daca vrei sa fii la facultate in alte tari trebuie sa ai toate ctele.Ar fii mai bine daca ar fi si traduse. Te pup
Poti merge si singura pentru ca nu ai nevoie de nici o semnatura a parintelui. Atata doar sa dai dosarul la secretariat si there you go.
Sper ca te-am ajutat
Eu am fost azi si o trebuie sa completez o fisa si da ai nevoie de un parinte ca sa-ti semneze fisa aia
Salut! eu trebuie sa ma inscriu si toti colegii mei merg cu parintii ca a zis dirigu ca parintele trebuie sa semneze...altfel nu-ti accepta dosarul...
anonim_4396 întreabă: