Depinde,eu personal am facut un curs de limba straina, din pacate nu conversam intre noi, a fost doar tortura zilnic, gramatica si atat din prima zi, daca e un grup deschis in care cursanți comunica intre ei e super ok, desigur ca e super ok sa vorbesti cu cineva si sa iei meditati in privat, acel profesor stie cand greșești, cat gresesti.plus ca e altceva,dar repet un curs nu te invata o limba,trebuie sa o vorbesti,sa citesti multi,sa scrii, sa asculti, sa gandesti in limba respectiva,sa ai ambitie,vointa, limba germana nu e usoara, Goethe-Institut este foarte bun pentru incepatorii, asemenea cursuri se fac peste tot in lume, dar repet un curs nu te face sa vorbesti o limba, multi stau la curs apoi comunica, vorbesc in limba nativa, eu cred ca si acasa poti invata o limba
Mersi mult pentru raspuns. Sunt perfect de acord. Si eu cred ca nu e de ajuns sa mergi la un curs sau la meditatii. Doar ca sunt genul de om care are nevoie de un angajament pentru a se tine de treaba. Daca stau in baza mea e usor sa renunt. Vreau sa incep niste cursuri sau meditatii (ca sa ma asigur ca fac ceva constant) si sa fac pe cont propriu partea extra.
Daca doresti putem vorbi in germana oricand doresti