Of,of.
Trebuie să știi cele trei functii de bază ale organismelor vii: respiratia,circulatia si excretia.
Plus digestia și absortia.
Te poți inscrie când vrei tu dar lasă munca o vreme,măcar o lună, ca să poți invăta.
Si banii, dă-i incolo, ducă-se.
Mai bine să dai bacul de câte ori ți se oferă ocazia până il iei.
Că orice lucru nu-l faci la timpul lui te va costa mai apoi bani, timp și il vei face mai greu.
Si vezi când te inscrii să specifici probele la care vrei să ți se recunoască notele.
O să iei bacul cu șapte și ne vedem la turnul Big-Ben să bem o șampanie.
Da, te poti inscrie in a doua sesiune.
Cred ca ar trebui sa participi si la prima sesiune, chiar daca nu reusesti vei face totusi o repetitie.
Mai am doar biologia de dat, la care trebuie sa iau minim 5, ca pe restul le-am luat
Doar ca simt ca imi mai trebuie timp, atata tot
Si daca ma inscriu in prima sesiune si pic
Atunci merg degeaba si mai pierd si bani, atata tot
Doresc sa stiu daca e obligatoriu sa merg la prima pentru a o putea-o accesa pe a doua,
sau ma pot inscrie direct la a2a?
Ca daca pot sa ma inscriu direct in a2a ar fi mai bine, as avea mai mult timp sa ma pregătesc si sa iau o nota mai mare. Asta mi-as dori
Eu mai si muncesc in afara, cam aia ar fi treaba
N-are nimic daca ma duc sa ma inscriu la a2a nu?
O sa mi se recunoasca notele din sesiunile trecute, asa-i? Asta vreau sa stiu?
Da, te poti inscrie doar la a doua sesiune.
Si in cererea de inscriere vei solicita sa-ti fie recunoscute notele la celelalte doua materii si sa sustii examenul doar la biologie.
Mulțumesc
Buna,
Poate in prima sesiune reusesti sa iei note decente la o parte din materii si in sesiunea din toamnă rezolvi cu restul.
Multa bafta,
Mai am doar biologia de dat, la care trebuie sa iau minim 5, ca pe restul le-am luat
Doresc sa stiu daca e obligatoriu sa merg la prima pentru a o putea-o accesa pe a doua,
Ca daca pot sa ma inscriu direct in a2a ar fi mai bine, as avea mai mult timp sa ma pregătesc si sa iau o nota mai mare. Asta mi-as dori
O sa mi se recunoasca notele din sesiunile trecute, asa-i? Asta vreau sa stiu?
In cazul tau, cel mai bine ar fi sa te inscrii pentru a doua sesiune. Astfel vei avea timp pentru pregatire.
Bineînțeles ca vor fi recunoscute notele din sesiunile trecute.
Mult succes,
Am gasit ceva informații de anul trecut.
https://observatornews.ro/......30320.html
Mulțumesc!
Cu placere,
Câtă dreptate are Ioandelasal.
Te duci relaxată la prima sesiune si vei lua note mari pentru că nu esti stresata de rezultate.
Iar la a doua sesiune vei sti exact la ce să te aștepți si vei lua zece la toate materiile.
O sa mi se recunoasca notele din sesiunile trecute, asa-i? Asta vreau sa stiu ????????
))
Genial raspunsul, mulțumesc?
Pupici
Pupici și eu.
Of,of.
Trebuie să știi cele trei functii de bază ale organismelor vii: respiratia,circulatia si excretia.
Plus digestia și absortia.
Te poți inscrie când vrei tu dar lasă munca o vreme,măcar o lună, ca să poți invăta.
Si banii, dă-i incolo, ducă-se.
Mai bine să dai bacul de câte ori ți se oferă ocazia până il iei.
Că orice lucru nu-l faci la timpul lui te va costa mai apoi bani, timp și il vei face mai greu.
Si vezi când te inscrii să specifici probele la care vrei să ți se recunoască notele.
O să iei bacul cu șapte și ne vedem la turnul Big-Ben să bem o șampanie.
CordovanRaul întreabă: