| lavi2864 a întrebat:

S-a documentat cineva despre Legea Atractiei? Daca da, ce parere ai?happy

4 răspunsuri:
| MeConstantine a răspuns:

Buna,
Da am citit despre ea si este intr-un fel adevarata si pe alta parte nu este adevarata si in mare parte depinde de modul in care gandeste creierul tau: legea atractiei totodata este legata de forta gandirii pozitive de care au scris si sotii Peale si totodata in mare parte maniera in care gandesti poate sa atraga evenimente din jurul tau. Acestea pot fi pozitive sau negative.

| Ivonaa a răspuns:

Bună!
Eu am o carte care vorbește despre legea atracției se numește '' The Scret '' sau '' Secretul '' și este scrisă de Rhonda Byrne, ți-o recomand.
La mine să știi că funcționează deoarece eu mereu am fost o persoană optimistă care vedea mai mult partea frumoasă a lucrurilor. Exact ca un magnet dacă știi cum să atragi aceste lucruri bune spre tine. Trebuie să ai răbdare și să emani energie pozitivă, începe printr-un zâmbet și îți recomand să citești cartea ca să înțelegi mai bine cum funcționează!
Baftă!

| RuxMorgenstern a răspuns:

Da, este tot ce tine de parapsihologie, sunt muuulte carti de acest gen cu ar fi Noul pamant - Omraam Michael Aivanhov, Omraam este un adevarat maestru, trebuie sa afli si tu despre el ( poate stii deja ). Legea atractiei - Atragi ce vrrei tu, vrei bine atragi bine, vrei rau, atragi de asemenea rau, Trebuie sa citesti, sunt multe carti de aest gen scrise de multi alti scriitori, dar Omraam este un maestru adevarat. Sper ca vei citi, macar online. happy Bye -Bye

| DegeteRapide a răspuns:

Vezi filmul The Secret, despre asta este!

Întrebări similare