Buna artemis7
Colegul meu a avut aceeasi problema, s-a inscris atat la olimpiada de matematica cat si la cea de engleza.si amandoua se vor da in aceeasi zi [pe 18 februarie].La ora de matematica, profesoara l-a intrebat la care olimpiada vrea sa mearga iar el a spus ca la matematica dar de fapt el vroia sa mearga la engleza.Se afla in aceeasi situatie ca si tine,ii era frica sa nu se supere d-na profesoara pe el,si imi tot spunea ca el vrea sa mearga la olimpiada de engleza. Dupa cateva minute, a prins curaj si i-a spus d-nei.de mate ca vrea sa mearga la engleza, iar aceasta i-a spus ca nu se supara.Nu iti mai fa griji si mergi unde vrei tu cat despre medie din cate stiu eu nu are voie sa ti-o strice doar pentru ca nu ai vrut sa mergi la chimie.
Bafta la olimpiada!
In primul rand tu alegi
in al doilea rand dn de chimie nu are voie sa-ti scada media sau sa-ti dea nota proasta pentru ca n-ai fost la olimpiada, e ilegal
dar totus daca ai ajuns asa departe la chimie eu zic ca e pacat sa dai inapoi, dar tu fa cum vrei si nu-ti fie frica de dn de chimie ca nu poate sa-ti faca nimic
Depinde ce te pasioneaza mai mult. daca e geografia du-te la geografie.dm de chimie nu ar avea dc sa se supere
anonim_4396 întreabă: