Eu am fost cand eram in generala si nu mi s-a parut atat de naspa. Nu mi se pare o prostie, pentru ca mai cureti si tu mediul inconjurator, si cu ocazia asta mai practici si disciplina. Dar na, tu faci ce vrei. Eu stiu ca absentele se trec. O singura zi nu am putut merge din ce imi aduc aminte, si am avut-o trecuta ca absent.
Când eram eu nu era săptămâna verde, nu știu cine a venit cu prostia asta! Dacă ești bolnav poți face rost de scutire dacă chiar nu îți place
Da, știu sigur că se trec. Poate reușești să faci rost de vreo scutire sau să te învoiască ai tăi!
PS: Și mie mi se pare o tâmpenie! Din fericire, noi am avut-o mai devreme și am făcut chestii la romana pentru examen.
Se pun absente ca la orice ora obisnuita.
De ce nu ai chef? Nu tinerii sunt cei mai infocati aparatori ai naturii? Dovedeste ca asa este. Fara scutiri!
Bine ca nu ai trait pe vremea lui Ceausescu, atunci ii scotea pe elevi la prasit. Probabil din profesorii tai au fost, de aia pun absente ca sunt intrigati.
Nu da raspunsuri care nu au legatura cu realitatea! E prevazut in metodologie sa se puna absente.
Pai gandindu-se la viata lor de pe vremea cand erau la scoala, cei mai in varsta sunt predispusi din cauza asta la a nu uita sa puna absente. E psihologic. Dar ai si tu dreptate daca metodologia asta prevede atunci e ceva normal.