Depinde cu ce vă deplasaţi, depinde cîţi bani ai în buzunar, depinde ce ghid îndrumător aveţi, depinde cît timp aveţi la dispoziţie.
Încercaţi: Casa Poporului, Stadionul NAŢIONAL, parcul Herăstrău, parcul Cişmigiu, parcul Libertăţii, Bulevardul Aviatorilor, Dorobanţi, Arcul de Triumf, Circul de Stat, Teatrul Naţional, Muzeul Satului, Metroul, Calea Victoriei, Traseul Piaţa Unirii- Bd. 1848 - Bd.Magheru- piaţa Romană- Ana Ipătescu- Piaţa Victoriei.
Pasajul Basarab; aeroportul Otopeni; Piaţa Universităţii; Sala polivalentă; stadionul Dinamo;
Dacă veniți în București vizitați muzeele.
Muzeul Antipa, Muzeul Geologiei, Muzeul de Artă, Muzeul tehnic, Muzeul Militar etc
Altceva nu are rost.
Eu sunt din Bucuresti. Cam ce-ati putea vizita ar fi Arcul de Triumf, Statuia Leului, Muzeul Satului, Muzeul Antipa, Mall-ul Afi Palace Cotroceni, Valea Cascadelor, palatul Cotroceni, Gradina Botanica, Politehnica si inca cateva de care nu-mi aduc aminte in acest moment
Mi-as completa colegii cu muzeele care sunt deosebite. Acum difera si interesul vostru pentru stiinta Daca vreti sa vedeti aceleasi lucruri superficiale cu care va intalniti in club va recomand mallurile. Daca vreti informatii si lucruri istorice sau de cultura puteti oricand sa vizitati monumentele din Bucuresti {si aveti cateva} si muzeele. Puteti incepe de la cel de Istorie, apoi cel militar, CFR, etc. Sa va distrati!
Eu zic sa mergi la mall. Si eu impreuna cu clasa mergem la Bucuresti si sincer am cam vazut tot dar mall-ul merita vazut!
Deci, ai vazut tot ce era de vazut in Bucuresti, dar mall ul te a impresionat cel mai tare? Bravo