| XAnonimaXAnonima a întrebat:

Buna!

Se spune ca fiecare un om are un scop in aceasta viata si un loc anume predestinat lui.
Ce credeti despre aceasta afirmatie? (daca e sa luam in calcul toate categoriile oameni: alcoolici, violenti, criminali etc)
P.S. imi cer scuze daca am selectat categoria nepotrivita.

2 răspunsuri:
| Anca6991 a răspuns:

Fiecare om are un scop in viata, fie el unul bun sau rau. Ideea e ca viata si experiențele pe care le trăim ne fac sa ne schimbam, si sa ne abatem de la planul inițial. Nu cred ca cineva are ca scop sa devină alcoolic, violent sau mai stiu eu ce. Fiecare om e liber sa aleagă ceea ce vrea sa devină, dar uneori nu se intampla întocmai cum ne-am dori, pentru ca suntem prinși il vâltoarea vieții si uitam de ce e cu adevărat important pentru noi.

| morarimorari a răspuns:

Pai în general,da,chiar unii alcoolici,criminali si tot tacamu',au cate un scop sau mai multe. Fiecare persoana are puterea de a schimba ceva,doar prin faptul ca pur si simplu,trăieste. In linii mari, aceasta afirmatie este cat se poate de adevarata.
Ce cred eu?
Cred ca viața nu e nici-o data sigura, sau asigurată, mai mult decat atât viata ne ofera oportunități, mai multe sau mai putine, noi le preluăm sau nu, si mai departe acestea devin scopurile noastre in viața.