Au fost si cazuri, ce-i drept rare, unde diferenta a fost si de 4-5 puncte. Depinde de corector. Eu am dat tot anul asta si imi calculasem cu baremul in fata ca iau 5.30 + cateva maruntisuri ce mai aveam am zis 5.40. In ziua in care se dadeau rezultatele am aflat ca un coleg de-al meu care facuse cam tot ca mine a picat. Am fost sigur in momentul ala ca pic si eu. Peste 30 de minute aflu ca am luat 6.15 la matematica. O diferenta de aproape 1 punct fata de cat estimam eu. Depinde de cel care va corecta, daca ai mai scris si tu la fiecare exercitiu cate ceva, daca le-ai inceput macar, e posibil sa iti dea si 65 de sutimi. Aveam colegi in clasa care faceau meditatii la matematica si carora li se spunea ca orice lucrare intre 4 si 5 cauta sa fie recorectata pentru a se da punctaj de trecere, se puncteaza orice, de aia le-a zis ca e important sa scrii pana si enuntul exercitiului. Daca ai si tu din astea si nu 5-6 exercitii mari si late facute corect si doar atat, atunci ai sanse. Poate ai avut ghinion de un corector foarte exigent. La contestatie nu se stie.
Din pacate la matematica se da greu ceva in plus la contestatie, la romana mai merge ca e cu subiectivism, interpretare dar la mate e greu. Poti lua 5 numai daca stii ca ai facut de 5, ca ai rezolvat exercitiul pe care il consideri ca nu ti l-a punctat sau exercitiile...Nu-i bai poti da in toamna, in a doua sesiune numai la matematica. Oricum sper sa iti dea 5Numai bine
De la 4 i ceva pn la 6, 50 este o diferen destul de mare.Nu prea cred c o s i dea. Poate c s i dea 5.De obicei la mate nu se d n plus.