Ce masuri de scris?
Masinile de scris erau populare pentru ca erau singurele in afara de scrisul de mana. Tu mai citesti ceva pe internetul asta la care ai acces?
Nu, chinezii nu scriau la masina de scris in ideograme.
Copiii invata la scoala. Dar e posibil ca de unii sa se ocupe parintii dinainte. Ca si la noi. Unii da, altii nu.
" Cati ani are un an scolar la ei?"
Oare chiar asta ai vrut sa intrebi? Tot un an. Poate ai vrut sa intrebi cati ani se studiaza (pe total). Tot 12 ani.
Insa nu intrebi cat de dur este examenul de bacalaureat. E cel mai dur examen din lume.
Nu nu nu, nu am vrut sa intre Cati ani se studiază, am înțeles ca in nu știu ce zona din Africa anul scolar are 2 ani, la noi are 7-8 luni de scoală cred daca adaugam si vacantele adică aproximativ 1 an, dar am înțeles că sunt scoli din lume unde 1 an scolar = echivalentul a 24 luni adică 2 ani, într-adevăr m-am exprimat gresit imi cer scuze
Nu nu nu, nu am vrut sa intre Cati ani se studiază, am înțeles ca in nu știu ce zona din Africa anul scolar are 2 ani, la noi are 7-8 luni de scoală cred daca adaugam si vacantele adică aproximativ 1 an, dar am înțeles că sunt scoli din lume unde 1 an scolar = echivalentul a 24 luni adică 2 ani, într-adevăr m-am exprimat gresit imi cer scuze, dar din curiozitate ei au vacante, fiind tara budista clar nu au de Crăciun si de paste, dar de iarna / primăvara au?
Si acele caractere 12000-13000 mii le invara într-un singur an?
In Cati ani învață alfabetul?
Alfabetul e una. Ideogramele reprezinta cuvinte, nu litere.
Nu stiu in cat timp invata una sau alta.
Anul scolar la ei e tot de un an.