| Craiovamax a întrebat:

Buna seara happy As avea nevoie de citate/replici/poezii pe care le-as putea folosii ca dedicatie pentru colegi de clasa/amici cu ocazia absolvirii liceului.
Nu vreau sa fie texte prea complicate, dar nici mesaje fara nicio logica de care sa imi para rau ca le-am scris dupa aceea.As vrea sa imi raspundeti fiecare cu cate o solutie la acest subiect, si daca se poate as vrea sa fie diversificate mesajele : Nu o sa ii scriu celui mai bun prieten acelasi lucru care o sa ii scriu colegului meu de banca (Sper ca ati inteles aluzia).
Asa ca... aveti idei la ce am spus?

3 răspunsuri:
| norik a răspuns:

Nu conteaza in ce maniera ne'am imprietenit • Conteaza ca suntem de nedespartitlove struck

The best mirror is an old friend.

Sa ai curajul sa spui DA

Sa ai curajul sa spui NU

Si'n fiecare clipa GREA

Sa ai curajul sa fii TU

Nu uita ca in urma ta, trebuie macar sa rasara o simpla floare sa ramana o amintire de neuitat: Iti doresc o viata precum gingasia unei flori rasarite in zorii unei senine zile de primavara!

Numar orele, scad, scad. si pana la urma le privim ca si cum nici nu ar fi fost. Ele se transforma in amintiri. Pentru clipele ce au fost si nu mai revin.

Viata e asemenea unei ore de matematica in care aduni, scazi, imparti si cand ai realizat ca ai gresit s-a sunat de iesire

| mihaibrasov a răspuns:

Scrie-le injuraturi diversificate la aia de te-au enervat si la cei care nu te-au enervat scrie-le amenintari diversificate.