| Park1Suin a întrebat:

Buna seara.As vrea s-a ma perfectionez,s-a pot vorbi mai bine limba engleza, s-a o stiu ca si limba materna.Voi cum ati devenit atat de buni? Cum ma pot perfectiona?

Răspuns Câştigător
| Sophie02 a răspuns:

Am citit undeva ca un om,ca sa invete limba engleza,facea totul in limba aia:vorbea, gandea, scria. Este un pic cam imposibil, stiu, dar ai putea incerca ceva de genul.Cheia este sa nu te axezi doar pe gramatica, trebuie sa inveti sa comunici, " sa ai cuvintele la tine" as putea spune.Eu iti dau cateva metode:
1.Cumpara-ti carti de gramatica, manuale etc.si rezolva exercitii
2.Ai putea sa citesti niste carti in engleza(la inceput ai putea incepe cu niste carti usoare, cu povesti de copii mici gen Cenusareasa sau ceva de genul, care sunt repovestite si sunt mult mai scurte, iar apoi ai putea sa citesti carti mai lungi si cu niste cuvinte mai grele)
3.Repetitia este mama invataturii.Ai putea sa-ti aloci o jumatate de ora/o ora in functie de cat timp ai tu pe zi ca sa repeti niste lucruri:intr-o zi inveti un timp, in alta zi inveti niste cuvinte ca sa-ti imbogatesti vocabularul etc.
4.Have fun happy Vei prinde repede limba daca chiar iti place si nu o faci pentru ca e o obligatie big grin.Tu vrei cumva sa dai la bilingv? smug

| Park1Suin explică (pentru Sophie02):

Nu stiu, poate.Multumesc pentru raspuns.O s-a incerc.

| Sophie02 a răspuns (pentru Park1Suin):

Intreb pentru ca si eu ma gandeam sa dau la bilingv, dar tot asa nu sunt sigura.Succes si spor la invatat big grin

5 răspunsuri:
| SoRyNeScku a răspuns:

Tu nu stii limba romana si vrei engleza?

| Park1Suin explică (pentru SoRyNeScku):

De ce adica nu stiu limba romana? Ceva probleme? Eu stiu ca acesta e un site de intrebari nu de critici enervanti ca tine. Daca nu ai raspuns atunci: Shut up, please.You're annoying

| Minimen a răspuns:

Buna seara