O sa te poti inscrie, fara nici o problema. Problema este ca, in cazul abandonului scolar, sunt amendati parintii. Numai bine!
Nu poti renunta caci practica a aratat ca orice lege actuala poate fi schimbata sau abrogata de un nou parlament sau un nou guvern--- cum alegerile parlamentare sunt in decembrie 2012, vom avea un parlament nou dar si un guvern nou in 2013. Nimeni nu-ti poate garanta ca nu vei avea surprize anul viitor--- asa ca, du-te la scoala si termina cele 10 clase, curs de zi.
Dar ce ai tu asa de important de facut la varsta asta in afara de scoala? Daca nu ai chef sa faci acum liceul cand e momentul, ai impresia ca pe la 22 o sa-ti mai arda sa termini seralul? Hai sa fim seriosi, nimic nu e mai important ca scoala, pentru un strat in viata. Sau poate vrei sa imbratisezi o meerie care nu necesita scoala deloc. Bafta si gandeste in viitor nu de pe azi pe maine.
Daca nu imi cunosti viata, de ce iti dai cu parerea in necunostinta de cauza? problemele mele nu le fac publice pe site-uri.dar de..omul nu se poate abtine.
Si fara scoala fii sigur ca o sa ai probleme mult mai mari in viata. Nu te judec si nu ma intereseaza viata ta. Ti-a dat doar un sfat prietenesc. Scoala e foarte importanta si tu si ceilalti ca tine veti realiza dar de... va fi prea tarziu
Stiu ca e importanta, dar eu am spus doar ca vreau un an sa stau pe loc, nu ca abandonez scoala.