anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună seara,
Astăzi am primit un orar temporar pentru mâine, dar am o întrebare,
O să facem ore cu adevărat sau o să ne prezinte noii profesori, o sa ne întrebe cum a fost în vacanţă etc?

Răspuns Câştigător
| Ramona1 a răspuns:

Daca ai trecut de la studiile inferioare la cele superioare, este posibil ca in primele zile sa nu faci ore mai ales daca ai materii noi.O sa va prezinte cam ce o sa studiati anul acesta la materia respectiva si cam atat. Poate sa faceti o lectie introductiva.Semestrul acesta se dovedeste a fi unul foarte scurt, primele 3 saptamani sunt dedicate unei recapitulari care se va finaliza printr-un test predictiv la toate materiile, nota nefiind trecuta in catalog, dar ramane in registrul scolii.Pentru ca semestru acesta se incheie pe 23 decembrie, profesorii ar cam trebui sa se apuce de predat pentru ca nu vor mai avea asa de mult timp la dispozitie.

4 răspunsuri:
| Classy a răspuns:

Asta ati facut astazi, draga Razvan...Din moment ce ti-a dat orarul pe maine, veti face sigur cursuri! Bafta!

| RoxiiSiAtat a răspuns:

Acum depinde de profesor. Eu mai mult am stat. Adica o sa va intrebe ce ati citit pe la romana, la engleza ne-a pus sa ne prezentam si chestii d`astea.
Tin minte ca prima ora din clasa a 9-a a fost geografia. A venit proful, s`a prezentat, a strigat ' catalogul ' si ne-a pus sa luam o foaie. Noi deja ne blocasem. ne-a impartit repede pe grupe si ne-a dat cateva intrebari (de geografie bineinteles ) mai simple.Grupa care termina prima primea 2 puncte in plus la lucrare. A fost destul de dragut, cu ocazia ne-am cunoscut intre noi. Iti dai seama ca niciunu nu s`a omorat cu intrebarile alea si am stat mai mult de vorba laughing Eu zic ca a fost un inceput bun
Deci, pentru orice eventualitate, ia`ti niste caiete la tine ca nu strica sa le ai.

| DعeutZa a răspuns:

Vreo 2 zile cam asa o sa fie.nu o sa faci cine stie c ore.pana se fac si cataloagele, se prezinta profesorii, mai stati d vorba cine stie c si apoi incep orele normalthinking

| gigel68 a răspuns:

Pe cine crezi ca intereseaza cum a fost in vacanta? laughing fii serios...