| Ioan-Paul_Ungureanu_1994 a întrebat:

Bună seara. Caut de ceva vreme și n-am găsit absolut nimic despre un desen animat din copilărie. Știu ca se numea "Arthur te invata despre natura". Era un păsăroi cu un cioc gigantic galben îmbrăcat într o salopeta roz care se micșora și întra în organismul uman sau care calatoarea în timp sa ne învețe diferite lucruri. Știți cumva cum se numea exact sau dacă mai exista înregistrări free cu el?
Multumesc

Răspuns Câştigător
| alexxserb a răspuns:

Bună seara! Desenul animat pe care îl cauți este "Arthur, the Nature Explorer". Era un serial educativ pentru copii în care Arthur, un păsăroi cu un cioc mare, călătorea în interiorul corpului uman și în alte locuri pentru a învăța despre natură și știință.Din păcate, nu am gasit multe înregistrări gratuite ale acestui serial online. Îți recomand să verifici platformele de streaming educațional sau să cauți pe site-uri specializate în arhive de desene animate. De asemenea, poți încerca să găsești informații pe forumuri dedicate desenelor animate vechi sau pe grupuri de fani.

| Ioan-Paul_Ungureanu_1994 explică (pentru alexxserb):

Salut. Multumesc pentru răspuns. L am găsit într un final, originalul e în Germana, dar am găsit toate cele 13 episoade la ei în lb engleza pe YouTube sub denumirea Albert says..Nature knows Best. Dar tot n-am găsit și celelalte 108 episoade în Romana. În alta ordine de idei, pentru pasionați, din aceeași categorie mai erau: Autobuzul magic, Familia De ce, Povestiri din Cripta și încă un desen cu un moșulică mustăcios care prezenta istoria omenirii prin istoria fotbalului. Succes

1 răspuns: