Wow! foarte interesant... imi plac si cred ca ma voi folosi mult de ele... mersi mult >
Bai ce chestie. am avut ideea asta cu street-view cand aveam 16 17 ani, numa ca sub forma de joc. m-am ofticat o leaca oricum fain. hehe pot sa ma duc la mare de acasa ) ma duc sa ma plimb pe faleza poate gasesc niste gagici .
Da. raspuns la intrebare:
pei da ai dreptate. omul sta din ce in ce mai mult in casa, mai ales copii din generatie de tranzitie (cei din 89 incoa)
Este intr-adevar un mare pacat ca se intampla asta. eu personal nu am mai fost pe munte din vara, SI TOTUSI, eu stau la munte
pei alte site-uri nu stiu, in afara de google map.
foarte faine site-urile. multumim ca le-ai impartasit cu noi.
Flav iti multumesc ft mult pentru aceste site-uri. datorita lor am reusit sa revad toate locurile dragi, locurile in care am copilarit, pana si strazile pe care ma jucam. locuri de care imi este foarte dor. inca o data iti multumesc ft mult pe minunata idee si pentru aceasta postare. iti doresc o zi cat mai frumoasa!
Flav multumesc ft mult pentru aceste site-uri, am reusit sa vad locurile in care am copilarit, strazile pe care ma jucam si toate acele locuri care imi sunt atat de dragi si imi lispsesc cu desavarsire . tin sa iti multumesc inca o data pentru minunata ta postare. o zi cat mai mai frumoasa iti doresc!
ps-vezi?! nu am smiley-uri... (unu nu se pune )