| Cristian523 a întrebat:

Dupa cum stiti sambata aceasta se fac ore(de scoala vorbesc). Intrebarea mea este daca se pun absente... Multumesc.

Răspuns Câştigător
| David_Pop_Daniel_1996 a răspuns:

Hei, cine va zice ca se pun absente? nimeni, eu am pus aceasta intrebare Doamnei profesoare de chimie, dansa mi-a zis : Pai daca am pune absente, pe ce data, noua de sus nu ne-a zis nimeni ca sa punem absente pe o data sau pur si simplu nu s-a discutat in sala profesorala despre acest subiect dinafara ca am fost anuntati ca se fac orele de joi sambata aceasta, iar dacca am pune absente elevi care fac naveta si dupa cum bine stiti unele autobuze, microbuze sau alte mijloace de transport care nu circula ce ar trebui sa faca... in concluzie depinde de profesor, dar nu se pun in mod normal in catalog.

6 răspunsuri:
| DannySh a răspuns:

Salut! simbata va fi ca o zi obisnuita de scoala..si de aceea absentele se pun happy

| SirGeo a răspuns:

Da se vor pune absenta pe ziua de joi ca facem orele de joi.

| Ofiintă a răspuns:

Trist dar adevarat!

| Dariusuu a răspuns:

Se pun, și se recuperează ziua de joi.

O seară liniștită îți doresc.

| Bondarel99 a răspuns:

Din pacate da, e ca si cum sambata ar fi joi...recuperati toate orele de joi numai ca ele vor fi putin mai scurte(nu stiu daca asta e valabil pentru toate scolile).

| PorcușorulDeGuineeaV a răspuns:

Se pun pentru ca se recupereaza ziua de 2.05. 2013, dar nu se pun daca esti racit