Nu este vorba de mine, dar stiu un caz concret, mult mai recent la care a fost nevoit sa se intoarca sa sustina BAC-ul la liceul unde a terminat, fiindca acolo existau toate documentele lui si arhiva ca a terminat acolo liceul, la profilul respectiv si cum a vrut sa sustina BAC-ul numai la 1 singura materie la care a picat, a cerut in scris sa se caute in arhiva si sa se pastreze notele de la celelete materii, la care nu a mai dorit sa sustina examenul.
Eu l-am dat când i-a venit momentul, dar cu niste sfaturi poate va pot ajuta.
Cu ce anume va confruntați?
Voiam sa stiu daca trebuie sa ma duc la liceul unde am fost sau daca ma pot duce la altul pentru a ma inscrie la bac.
Poti merge sau chiar suna la secretariatul liceului tau pentru a afla.Aici scrie ca pentru sesiunea a doua elevii trebuie sa se inscrie tot la liceul lor, insa daca tu nu ai participat nici la prima, nu sunt sigura care-i treaba. Tind sa cred ca e la fel, pentru ca esti deja in baza lor de date?
https://www.libertatea.ro/......ie-4605980
Pai la liceul care ați fost, logic vorbind, pentru că acolo aveți situația și doar cei de acolo v-ar putea ajuta.
Dar cum zicea și dullcat, ca sa fiți sigur că așa e cum zic eu, mai bine întrebați la secretariatul liceului sau ii puteți suna la numărul afișat pe site-ul lor