Vrajeli. Nu exista așa ceva. Plus nota la purtare nu e scăzută de un singur profesor ci de un consiliu.
Buna.Se aplica si la noi metoda asta, cel putin partea cu speriatul. Stai linistita, ca niciodata nu s-a intamplat pe bune, am avut mereu media 10 la purtare.
Ce amenintare prosteasca si de doi bani...
Nu, nu cred ca are cum sa faca treaba asta si nici nu e legal sa faca treaba asta.Si daca face treaba asta vorbiti cu parintii si poate faceti cerere la director sau inspectorat sa va schimbe diriginta.
Nu e frumos sa pedepsesti un colectiv pentru greseala unui elev.Si pana la urma e un amarat de manual care nu costa mai mult de 20 de lei...
La cat de nebuna e, pana acum am avea toti media maxim 5 la purtare. din fericire am rezolvat ca am scos-o la xerox, ca am platit cu mult peste valoarea cartii nu ii mai pasa
Ceea ce ai spus tu nu am auzit în viața mea, nu e normal absolut deloc, are ceva probele dânsa, eu in locul vostru sau a părinților m-aș gândi să vorbesc cu directoarea, să îi faceți o plângere, daca nu merge așa eu m-aș transfera... Iar atunci când un manual nu este predat acesta este achitat cu întregul preț de elevul cu pricina.
Nu e primul episod de genul, nu mai zic faptul ca la noi mai e putin si trebuie sa il chemam pe profu de religie sa ii faca o exorcizare si cu parintii nici macar nu are tupeu sa vorbeasca. Mai grav ca doar cu noi face asa ceva, cu alte clase e foarte linistita cand le preda engleza
Anonimul151 întreabă: