Pai sunt o gramada de facultati. Depinde ce ti-ai dori tu, ma refer ce materii iti plac, sau ce profesie ti-ai dori, ce hobby-uri ai, etc... si in functie de asta te-ai putea orienta spre o anumita facultate. Acum depinde si cat de bine inveti tu: metodele de admitere la facultate sunt vaste: media de bac, media dintre bac si liceu, test de admitere, etc etc.
Banuiesc ca esti din Ploiesti, daca parintii te pot sustine financiar iti recomand Bucuresti, Cluj, Iasi, Constanta.
Ofera ceva detalii despre tine si o sa iti dau cateva sfaturi.
As vrea sa fac de ex. web design,(nu prea ma impac cu programarea,ceea ce fac eu acum la liceu),sa invat sa lucrez cu cat mai multe programe. Imi place economia, as vrea sa mai fac si mate, dar putina, biologia(dar urasc chimia deci medicina e exlusa).Am vazut si eu pe net facultati peste facultati si o groaza de profile dar nu stiu ce materii se fac si ce poti ajunge dupa terminarea faculatii.As vrea sa intru la stat in Ploiesti, Busuresti sau Brasov.Am o medie generala (pana acum) putin peste 9, dar o sa conteze si bac-ul...
Multumesc!