anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Imi cer scuze daca postez intrebarea intr-o categorie gresita. De curand am terminat clasa a XII-a si cu aceasta ocazie m-am pregatit intens pentru examenul de bacalaureat pe care l-am luat cu o nota foarte buna. Dupa ce mi-am scos fisa matricola, am observat ca media la purtare in clasa a XII este de doar 9. Diriginta clasei nu m-a instiintat nici pe parcursul semestrului al doilea nici la incheierea mediilor finale cum ca as avea o problema sau ca media la purtare imi va fi scazuta. Aceasta mi-a promis ca va incerca sa verifice catalogul clasei noastre si sa numere din nou absentele nemotivate pe care le am. Mentionez ca in toti anii de scoala nu am fost un elev problema si ca am avut tot media 10 la purtare. Ce credeti ca mai poate fi de facut in aceasta situatie? Scoala generala de la care am provenit si liceul pentru care am optat sunt doua institutii de renume din orasul in care locuiesc.Va multumesc.

Răspuns Câştigător
ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Nu te supara, dar de unde si pana unde grija asta pentru o medie de 9 la purtare, in 12 ani de scoala?
Trezeste-te! Ai terminat liceul! La facultate, nu te intreaba nimeni ce medie ai avut la purtare.
Nu inteleg de ce te te legi la cap fara sa te doara!