Buna.In romana scrie ca cea mai mare unitate este eon-ul.In engleza apare supereon.Ambele se refera la timpul geologic, adica cel de formare al Pamantului.
Nu știu dacă există o măsură mai mare decât anul lumină.
"Anul-lumină este o unitate de lungime utilizată pentru a exprima distanțe astronomice și este echivalent cu aproximativ 9, 46 trilioane de kilometri."
Sursa: https://ro.m.wikipedia.org/wiki/An-lumin%C4%83
Timpul este relativ, unitatea de măsură universală aplicabilă poate fi eventual calculată folosind transformările lui Lorentz.
Noi aici pe pământ folosim timpul solar, când pământul dă o roată în jurul soarelui, împărțim timpul acela la 24, apoi fiecare 24 în 60 și tot așa.
Deci dacă reformulezi, putem încerca să te ajutăm.
Deci să înțeleg că nu cunoști termenul de relativitate. Timpul nu este ceva fix, ceva care măsurat acum dă aceeași valoare cu măsurătoarea de peste o oră, el este relativ.
Repet, noi folosim timpul solar, 24 de ore într-o zi, 365 de zile într-un an. Unitatea de măsură o poți alege, nu există cea mai mare unitate de măsură, e ca și cum ai întreba, care este cel mai mare număr existent. Tu ce răspuns ai da?
Atomul de cesiu
Vezi ca exista ceasuri nucleare
Care se bazează pe atomul de cesiu
Vorbesti de "secol". Un secol reprezintă o unitate de timp care este echivalenta cu 100 de ani. Daca te referi ...metaforic... eternitatea
Adi1987 întreabă: