| Pufuleti a întrebat:

Imi puteti spune daca inainte de bacalaureat se mai publica cele 100 de variante oferite ca modele de subiecte? Prin anii 2000 asa se facea, dar am auzit recent ca acum nu s-ar mai publica.

O intrebare optionala: atunci cand se publicau alea 100, la bac pica una dintre ele? Adica, extrageau una din cele 100 publicate si pe aia ne-o serveau? happy

Va multumesc anticipat! Fiecare raspuns o sa fie rasplatit. sper doar sa nu se contrazica intre ele, ca ma lamuresc total.

Răspuns Câştigător
| Amaya a răspuns:

Eu am dat Bacul anul acesta si din cate stiu, ultimele variante publicate au fost in 2009. La momentul de fata, ministerul face cateva variante la fiecare materie ( maxim 10 ), care nu sunt facute publice, iar in ziua examenului alege una din ele si o trimite la toate inspectoratele din tara. Eu am prins cu variante la Capacitate, in 2007 si da, din 100 de variante se extragea una ( extragerea era la tv ).

O sa apara un singur model pentru fiecare materie pe edu ( ca sa ai o idee despre felul in care vor arata cerintele ), dar in rest... pregatire individuala. Si daca vrei sa faci variante din anii trecuti, dar repet, nu cade nimic din ele.

0 răspunsuri: