Pai, da dar dacă vreau sa caut ceva, îmi da numa’ tâmpenii De ma doare capu’.
Pai ma referam, un site in care a tuci in care am întrebat gen: "Transilvania i-a aparținut din totdeauna României, dărnicia înainte a fost luată?". Ca vreau un site in care sa și pot sa traduc răspunsul ca sa-i dau unui ungur cu care m-am luat la cearta pe tema asta din cauza unuia care întrebat același lucru, și vreau sa-i dovedesc ca Transilvania ne-a aparținut din totdeauna, de când lumea și pământul, ca și el sa citească in engleză dacă nu-nțelegere romana. M-am făcut clar?
Transilvania a apartinut nemtiilor inainte de Maghiari, Inainte de nemti a apartinut Avarilor, inainte de avari Huniilor, inainte de Huni tot nemtiilor (Gotii)
Ca sa cauti istoria unei regiuni, cauta dupa natiile care au condus-o, ulterior vezi ce s-a intamplat cu natia respectiva si cine l-a preluat, ulterior cine l-a preluat din nou asa studiezi istoria
Înțeleg, așa o sa fac.
Nu stiu daca exista ceea ce vrei tu, dar este un site numit brainly.ro care rezolva teme scolare. Acolo daca nu esti multumit de raspuns se poate raporta si verifica. Din cate am vazut, acolo se rezolva 90% din intrebari/exercitii.
anonim_4396 întreabă: