| skrcsbfts a întrebat:

Bună seara! Mă pot transfera de pe un profil vocațional pe unul teoretic? Precizez faptul că aș dori să mă transfer într-o clasă cu profil teoretic din liceul meu, așadar mai trebuie să dau vreun examen?

5 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Da, se poate dar numai dupa ce sustii examenele de diferenta si intrunesti conditiile de eligibilitate pentru acel profil.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Informatica pentru mate info/stiinte ale naturii si latina pentru filologie/stiinte sociale

| comanantonio17 a răspuns:

Teoretic te poți transfera, regulamentul îți permite, dar depinde de liceu dacă acceptă sau nu, (roagă-te să accepte) în legătură cu examenul de diferență, tot la fel, depinde de liceu, dar de ce vrei să te transferi, poate vei regreta peste ceva timp.

| skrcsbfts explică (pentru comanantonio17):

Mi se pare foarte greu, din moment ce profesoara de practică este în varstă și nu mai are niciun chef să ne ajute să facem lucrurile cum trebuie. Ea doar ne zice ce trebuie să facem, fără explicații, doar ca apoi să se ia de noi că de ce nu am făcut așa cum trebuie. I-am încercat să-i explicăm de nenumărate ori că noi nu înțelegem și să ne zică ce mai exact își dorește de la noi, însă nu ai cu cine discuta. Când o întrebi un lucru, aceasta efectiv refuză să îți explice. Pe lângă asta, aceasta ne mai și jignește uneori în legătură cu kg noastre sau de unde venim. Țin să menționez că nicio fată nu este grasă, nu avem fete care au peste 70-80 kg. Nu știu dacă pot rezista până în clasa a XII-a în felul ăsta, mai ales că nu îmi place profilul în sine.

| comanantonio17 a răspuns:

Examenul de diferență se dă la materia sau materile care este cea mai importantă pe specializarea respectivă sau la materia pe care nu ai studiat-o la vechea specializare.