Nu exista scoli in care sa se predea in limba romana.in schimb stiu ca exista o clasa sau un program prin care 6 luni inveti spaniola si apoi faci cursuri normale.e mult mai usor. daca aici ai fost clasa a 5-a acolo esti a 7-a.sunt mai prosti copiii spanioli decat cei romani, ma refer la iq.invata mult mai putin.e scoala normala.ai ghiozdan.nu te muti in congo, tot printre oameni esti.o sa fie bine.stai linistita.
Salut, daca vii in Spania ai ocazia sa contratezi un profesor particular sa te invete limba si scoala e cum e (mai usor fata de Romania). Si inca ceva daca tot veniti in Spania cineva sigur trebuie sa stie limba asa sa va indrume pana va obisnuiti si voi.
Multe nu stiu nici eu dar intamplator am prietene care au copii la scoala aici in spania, stiu ca la inceput o sa iti predea in romana de fapt in spaniola si ai un fel de radio cu niste casti si selectezi limba in care vrei sa auzi, cat despre materie stiu ca ei sunt cu 2 ani in urma noastra daca tu in Romania erai in clasa a 5 in spania vei fi in clasa a 7. iar scoala ce sa spun? nu prea este asa de grea din ceea ce imi spunea lumea. faci materiile de baza matematica gramatica o limba straina fizica biologie chimie etc
Buna Karina! Eu am fost in Spania in legatura cu un proiect de scoli.Am vazut ceva, dar nu cred ca o sa te intereseze mult.Nu,nu se face fiecare ora in clase diferite,da vin profesori in clasa, dar nu sunt prea severi daca inveti.Da tot cu geamantanul mergi la scoala, dar colectivul este diferit.Te poti informa de pe bloguri.Sunt oameni care au fost acolo si au vazut si te pot ajuta! Aaa, materia este grea si unele sunt usoare.Eu am participat la o ora si cred ca este excelent.Au coruri ale scoli, dau spectacole pentru oaspeti si noi veniti (profesori)reprezentatii si multe altele.Pe scurt este cam diferit fata de scolile romanesti. Sper ca te-am ajutat cat de cat.
Hey:* Eu am fost 1 an la scoala in spania(eram in a 3a ). Ce invatam noi in a 5a ei invata in a 8a. Si sunt scoli care te invata spaniola. Este o clasa speciala unde cei de diferite natzii intra inainte de a merge cu clasa. Acolo se fac cam aceleasi lucruri casi in clasa dar sunt 2 profesori care vorbesc multe limbi si te intelegi cu ei intr-un fel sau altul dupa ce ai invatat spaniola cat de cat te trimit cu clasa normala. Si nu nu trebuie sa te muti dintr-o clasa in alta cel putin unde am fost eu. Profesorii veneau in clasa noastra. Si nu nu prea sunt dulapuri Mergi cu rucsac sau geanta daca esti fata.
Sper ca te-am ajutat :*.
Funda?:d
Sjhxjcks întreabă: