| ___Enzo a întrebat:

Bună seara! Nu știu la ce facultate să merg. Simt că nu mă descurc la nimic! Merită să faci facultate?

Răspuns Câştigător
| sabin89 a răspuns:

Nu se poate să nu te descurci la nimic. Caută în sfera ta de preocupări o zonă în care simți că ai ceva atracție sau că ai un pic de talent. Insistă pe acea latură și începe pregătirea pentru facultate. Merită să ai studii superioare.
Sigur, și oamenii fără facultate se descurcă în viață și pot trăi cu sentimentul unei împliniri.

8 răspunsuri:
| Klaus56 a răspuns:

Daca ai pile sa te angajezi la stat o diploma ajuta chiar daca nu esti in stare sa citesti ce scrie pe ea.
Un frezor bun nu il gasesti nici cu 2000Euro pe luna. Ingineri pe banda rulanta gasesti cu miile.

| Jessica1235 a răspuns:

Dacă NU simți că vrei să faci facultate NU o face.

O să primești multe întrebări legate de faptul că nu mergi la facultate, cel puțin eu am fost întrebata destul de des și unele persoane chiar mă jigneau prin ceea ce-mi spuneau când aflau că nu sunt la facultate.

Acum după câțiva ani de pauza mi-am găsit o facultate pe care chiar vreau să o fac și sunt atât de FERICITĂ că am așteptat până în acest moment în care m-am decis și am simțit că vreau să fac asta. Îmi place ceea ce fac și colegii sunt atât de faini. A meritat așteptarea.

| helpforyou a răspuns:

Merita sa faci facultate daca te vei folosi de stiinta pe care o acumulezi la cursuri. Sau macar poate iti gasesti la facultate partenera de viata. Tot un castig este.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai putea incerca ceva artistic, sau pe teorie, daca lucrul practic este mai greu pentru tine. Este greu sa iei o decizie, insa merita sa faci facultate este un sentiment frumos sa fii student pentru ca ai parte de experiente frumoase/inedite as putea spune si lucrul acesta iti permite sa te dezvolti profesional.

| Ewals a răspuns:

Părea mea un curs de calificare mai bine. facultatea durează mulți ani.

| Frank51 a răspuns:

Da, nu, depinde. In opinia mea nu mai merita, decat daca vrei sa te faci doctor sau avocat.

Răspuns utilizator avertizat
| bunaziua82937 a răspuns:

Te astept la facultatea de aici din arges