| PetracheDalia a întrebat:

Buna seara, stiti daca este posibil sa ma transfer din Romania in Anglia cu Facultatea? Si daca da stiti de ce acte am nevoie si cum functioneaza procesul de transfer?
Am inteles ca e obligatorie si visa

2 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Transfer nu exista, ca nu se poate face transefr ca la licuel din Romanca, mai ales ca aici vorbim de tari diferite, cu cu legislatie diferita.

Poti sa-ti iei VIZA de studii, cu plata integrala a studiilor din Uk, samd.
Intra pe site-ul Guvernului UK si acolo uita-te la Study VISA care sunt conditiile legale.
Intra si pe site-ul facultatii care te intereseaza pe tine si vezi acolo, care sunt conditiile persoanelor straine sa poata intra la acele facultati samd.

| admitere a răspuns:

Bună! Da, transferul din România în Anglia este posibil, dar depinde de universitatea unde dorești să te muți.

Ce trebuie să știi:
Documente necesare: Transcrierea notelor, diploma de Bacalaureat (traduse și legalizate) și, uneori, scrisoare de motivație.
Visa: Dacă nu ai settled/pre-settled status, ai nevoie de Student Visa și dovada resurselor financiare.
Proces: Verifici dacă universitatea acceptă transferuri și recunoaște creditele tale.
Te pot ajuta cu tot procesul: documente, aplicație și pregătirea pentru viză. Scrie-mi dacă ai nevoie de suport!?