Stai linistit ca oricum diferentele nu le dai imediat cum incepe semestrul o sa iti spuna vitorul diriginte ce ai de invatat si nu o sa inveti toata materia m de la un anumit modul si o sa ai si un avantaj si acela ca tu o sa dai diferentele in timp ce profesorul isi desfasoara ora si o sa poti copia am avut si eu vreo 3 colegi noi si asa s.a procedat si asa stiu de la mai multi prt bafta
Diferente sa dau la toate materiile de profil, eu sunt turism in clasa a 10, iar anul acesta a venit un baiat de la un liceu industrial, dar el a dat doar diferenta la limba engleza(deoarece eu sunt engleza intensiv), acum nu stiu cum este altundeva,
Trebuie sa le dai inainte sa faci vreo ora in clasa aia. de fapt nici nu stii daca se aproba transferul pana nu iei examenele de diferenta>
@petrica111 Nu este adevarat ce spui, diferentele sa dau in timpul primului semestru( nu la inceput ci pe la mijloc) acel baiat de care ti-am spus nu a dat diferenta la Organizare.Bazele Organizatie sau Igiena din cauza ca nu le mai fac in a 10, si doar Engleza fac, si de aceea cred ca a dat doar la Engleza,
In clasa a x-a la profil economic/servicii ai urmatoarele materii si nr de ore pe saptamana: mate, romana(+teza)-->3ore/sapt.; lb engleza(teza)-->2 ore/sapt; fizica-->2ore/sapt; chimie,biologie,geografie,istorie,religie, ed. fizica, lb. franceza, tic, ed. antreprenoriala, psihologie-->1 ora/sapt. astea sunt materii de baza, le faci indiferent de profil. La economic ai in plus trei module. M1-->CUE (Contabilitatea unitatii economice); M2-->PCsaM(Protectia Consumatorului si a Mediului); M3-->CP(Comunicare Profesionala) ai cate 3 ore pe sapt. din fiecare. Iti poti comanda de pe net un manual cu toate cele 3 module si ai toata materia clasei a x-a., poate te ajuta...
http://www.librarie.net/......tica-Petre
Bafta in noul semestrusi la testele pe care le vei da, sincer nu cred ca o sa fie prea greu, e usoara materia si probabil o sa dai testele pe la jumatatea semestrului, o sa ai timp sa recuperezi. SUCCES!