| numesiprenume0 a întrebat:

Sunt ultimul an la facultatea de medicina. Am o intrebare despre lucrarea de licenta. Daca am licenta despre tratamentul unei boli, trebuie sa scriu despre toate tipurile de tratament ale acelei afectiuni? Este obligatoriu sa le scriu pe toate sau cat mai multe? Sau pot sa scriu doar despre 1 sau 2 metode de tratare?

3 răspunsuri:
| AdelinaC a răspuns:

Eu mai ajut colegii sa ifi faca licentele, atat partea generala cat si speciala, daca vrei imi poti da mesaj.
Pretentiile variaza de la prof la prof, dar in principiu trebuie mentionate toate tratamentele, detaliind doar pe cele mai importante sau mai des utilizate astfel incat sa te incadrezi in limita de pagini

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Detaliile se discuta cu profesorul coordonator de lucrare. Banuiesc ca ai unul. El iti spune exact ce si cum se face. Cum ii place lui sa arate lucrarea. Din experienta cred ca 1, 2 metode sunt putine. Nu am facut medicina dar am scris lucrari de licenta si master. De obicei e bine sa ai cat mai multe informatii si nu cateva de forma. Inca o data, vorbeste cu profesorul si el/ea iti va spune cum trebuie facuta lucrarea.

| numesiprenume0 explică (pentru anonim_4396):

Perioada aceasta a fost diferita față de altele... da, am vorbit si o sa mai vorbesc cu coordonatoeul, dar am facut un "prototip" si trebuie sa il trimit. Ma gandeam sa mai modific inainte, de aceea am intrebat. Mersi oricum.